De juiste aandacht voor uw informatiebeveiliging™

 Logo SecWatch

IS MIJN BEDRIJFSINFORMATIE WEL VOLDOENDE BESCHERMD?

Cybercriminelen zijn er niet meer op uit om uw pc of netwerk te saboteren, maar richten zich steeds meer op het doelgericht misbruiken van bedrijfsinformatie en op het verstoren van bedrijfsprocessen. Wanneer gevoelige persoons- of bedrijfsinformatie in de verkeerde handen valt, kan dit vaak grote gevolgen hebben. Om die reden beveiligt u uw bedrijfsinformatie zo goed mogelijk met antivirussoftware, firewalls en toegangsbeheer. Maar is dat goed genoeg? In veel gevallen niet, daarom:

  • SECWATCHED Abonnementsdiensten:
    • Vulnerability Management: Kwetsbaarheidsbeheer als abonnement.
    • SECWATCHED Secure: Certificering als abonnement. Veilig en betrouwbaar.
    • FIREWALKING: Firewall perimeter security audit, controle en inzage als abonnement.
    • MDS: Website Malware Detectie Service

UW MEEST KOSTBARE BEZIT
Uw bedrijfsinformatie is uw meest kostbare bezit. Het bevat belangrijke   gegevens over de organisatie, uw klanten, financiële zaken, medewerkers en uw   toekomstplannen.
U WILT OBJECTIEF INZICHT
Aangestuurd door de grootste knowledgebase in de bedrijfstak, geeft SECWATCHED u een objectief inzicht in de kwaliteit van uw gegevensbeveiliging.
U WILT PERMANENTE BESCHERMING
SECWATCHED is een unieke beveiligingsservice die zorgt voor een permantente controle van uw bedrijfsgegevens tegen de nieuwste vormen van   cybercriminaliteit.
DE GARANTIE DAT U OPTIMAAL BEVEILIGD   BENT
Neem geen risico. De expertise en ervaring van SECWATCH bieden u de unieke garantie dat uw organisatie en uw bedrijfsgegevens optimaal zijn   beveiligd, zonder kostbare investeringen. Security As A Service!

Onze diensten

WapenSecWatchSECWATCHED ContentauditingSECURITY AUDITS
ContentmonitoringCONTENT MONITORING ComplianceandPrivacyCOMPLIANCE & PRIVACY

Mkbproof  SECWATCH geprezen door MKB Proof!

 


MKB Proof, de jaarlijkse editie van WINMAG Pro en Baaz Magazine, noemt SECWATCH als voorkeur voor security in het MKB. Met name de diepgaande kennis en ervaring en de onafhankelijke positie zijn hierbij doorslaggevend

Wilt u meer weten over SecWatch, mail ons: info@antivirus4u.nl