technologiekop

Vertrouw op onze ervaring

ESET heeft meer dan 20 jaar ervaring als ontwikkelaar van beveiligingssoftware en biedt u:

  • Topprestaties – Profiteer van een snel scansysteem en een kleine voetafdruk op het systeem, zodat u voor uw beveiliging niet hoeft in te leveren op prestaties
  • Proactive Protection –Krijg realtime beveiliging tegen bekende bedreigingen met toonaangevende technologie.
  • Eenvoudig bruikbaar–Stel instellingen op maat in of maak “instellen-en-verder-vergeten” voorkeuren aan om de oplossingen van ESET aan te passen aan uw behoeften.

Kies voor proactieve en ongeëvenaarde beveiliging

De oplossingen van ESET worden beschouwd als de meest effectieve antimalwarescanners in de branche. Als voorloper in proactieve beveiliging combineert ESET effectief een aantal detectiemethoden om een breed scala van malware, inclusief opkomende varianten te detecteren.

Naast de krachtige ESET ThreatSense®-scan-engine die nieuwe bedreigingen detecteert en elimineert voordat die kwaad kunnen aanrichten aan uw systeem, biedt ESET ook:

Virushandtekeningen – De technologie van ESET reduceert de scantiijd die nodig is om een specifieke vorm van malware te detecteren, aanzienlijk. Tijdige en automatische updates beschermen tegen de laatste bedreiging.

Codeanalyse – De oplossingen van ESET onderzoeken bestanden op overeenkomsten met bekende kwaadaardige codevoorbeelden.

 

Generieke handtekeningen – De analysten van ESET ontwikkelen algemene handtekeningen van kwaadaardige codes om een breed scala aan malware te identificeren

Emulatie – Verdachte codes worden gemonitord en in quarantaine geplaatst in een geïsoleerde omgeving. Op basis van het gedrag van de code bepaalt ThreatSense® of het gegeven voorbeeld een bedreiging inhoudt. Alle schadelijke applicaties worden daarna onmiddellijk gemarkeerd of verwijderd vanwege de schade die zij kunnen aanrichten.